Hoe en wat?

Van Randstad tot Centraal Beheer Achmea. Albert Heijn, Sara Lee, SPA Zuiver en Weleda: Sterk Verhaal heeft erg leuke klanten. En ze blijven maar komen, dus het gaat goed. U kunt er prima bij!

 

Gewoon direct met u aan tafel, dat vind ik prettig. Maar ook via diverse communicatie- reclame- en designbureaus komen grote én leuke opdrachten binnen. En dat is natuurlijk geweldig. Zo weten de redactioneel managers van bijvoorbeeld vdbj_ mij maandelijks te vinden. En voor Bite actiemarketing schrijf en film ik een aantal keer per jaar. Paul Smeele van PressRecord PR zorgt er voor dat belangrijke teksten ook daadwerkelijk gelezen worden, doordat ze in de media verschijnen. 

 

Ook designbureaus als Ratio Design en Borghouts Design waarderen de kracht van een sterke tekst. Interessante opdrachten, waarbij ik rekening weet te houden met het ontwerp. Kort en krachtig is dan het devies!

 

Goed. Genoeg gepraat. U wilt vast iets zien. Dat kan hier. Ik heb mijn portfolio onderverdeeld in de vier meest belangrijke categorieën. Klik op een categorie, kies de cover of het bedrijfslogo waar u nieuwsgierig naar bent. Het betreffende artikel opent zich vanzelf als PDF. Daar gaat 'ie!

 


 

 

Mijn meest recente werk